Gelaatsverzorging

Last van die eerste rimpeltjes? Te droge huid? Ruwe en beschadigde huid? Onzuiverheden?

U mag rekenen op een persoonlijke, individueel aangepaste aanpak om uw huid weer in evenwicht te brengen en zo optimaal mogelijk te laten functioneren. U zal stralen zoals nooit tevoren. Elke gelaatsverzorging is steeds aangepast aan uw huidtype en noden. In schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen komt u niet teleurgesteld buiten!

Schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen Gezichtsbehandeling

Korte gelaatsverzorging

Deze gelaatsverzorging omvat eerste reiniging diepere reiniging ontharen gelaat crème masker dagcrème…

Info Korte gelaatsverzorging
Schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen standaard-gelaatsverzorging

Standaard gelaatsverzorging

Deze gelaatsverzorging omvat eerste reiniging diepere reiniging ontharing gelaat (wenkbrauwen en bovenlip)…

Info Standaard gelaatsverzorging
Schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen korte-gelaatsverzorging

Specifieke gelaatsverzorging

Deze gelaatsverzorging omvat eerste reiniging diepere reiniging ofwel met de microdermabrasie (95…

Info Specifieke gelaatsverzorging

De behandeling zelf: een unieke methodologie!

Ik begin steeds met een eerste reiniging: zachte reiniging van de ogen, het gelaat en de decolleté. Op je huid belandt immers de hele dag (én nacht) vuil van buitenaf: stofjes, make up, luchtvervuiling die zich afzet op je huid… Dat verwijder ik met de eerste reiniging.

Vervolgens doe ik de huidanalyse, zodat èlke verzorging aangepast is aan de noden van je huid op dat moment. Je huid verandert immers naargelang de omgevingsfactoren, het stressniveau, hormonen, levenspatroon, vermoeidheid…

Je huid reflecteert je levenspatroon, je gewoontes, … Wanneer je een periode meer stress hebt, is het heel goed mogelijk dat dit zich uit op je huid: bijvoorbeeld door pukkeltjes, roodheden.

Hormoonschommelingen zijn ook vaak zichtbaar via je huid: meer droogteplekken, gevoeliger of juist een meer vette huid. Daarom kijken we iedere behandeling opnieuw naar de toestand van je huid. Ik wil kort op de bal spelen!

De intensieve reiniging zorgt ervoor dat ook de huidporiën vrij komen. Deze reiniging gaat dieper: het maakt je poriën vrij van vuil of overvloed aan talg. Gedaan met zwarte puntjes! Ook dode huidresten worden verwijderd. Daardoor kunnen de volgende producten beter inwerken en langer invloed uitoefenen op je huid. Ik ga voor effect op lange termijn.

Na de reiniging is je huid perfect voorbereid op ontharing van wenkbrauwen en bovenlip indien gewenst. (Dit is altijd automatisch inbegrepen in de gelaatsverzorging, géén meerkost). Voor ik het masker aanbreng, verzorg ik je huid met een serum: een product met de meest actieve ingrediënten. Ook hier bestaan er verschillende mogelijkheden. Weer kijk ik naar de toestand van je huid en hou ik rekening met jouw wensen.

Wil je meer werken op rimpelcorrectie? Of heb je meer behoefte aan hydratatie? Wil je graag terug die heldere, stralende teint? Alles is mogelijk. Het gekozen serum werkt rustig verder in op je huid onder het masker. De maskers die ik in ‘Het Kleine Genoegen’ gebruik, zijn uiterst efficiënt. Het masker vult het gebruikte serum aan, zodat de werking van het serum versterkt.

Uiteraard hou ik weer rekening met uw wensen. Heeft u graag een liftend masker? Of heeft u deze week nood aan een zuurstofgevend masker? Heeft u nood aan een grondige hydratatie? Ik willig graag uw wensen in. Bent u claustrofobisch, laat het even weten, dan zorgen we dat neus, mond en ogen vrij blijven.

Tenslotte breng ik een aangepaste dagcrème aan om de huid te beschermen. De dagcrème zorgt ervoor dat je huid geen vocht verliest en dat je huid beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Er bestaan weer verschillende soorten dagcrème, uiteraard kiezen we een dagcrème die perfect aansluit bij de verkregen verzorging.

Als finishing touch maak ik je graag op met de producten van Mineralogie. Een volledig mineraal make up merk dat verzorgend en hydraterend werkt èn de huid laat ademen. (Dit is momenteel inbegrepen in de gelaatsverzorging, dus een cadeau ter waarde van 22 euro!).

Kortom, in Het Kleine Genoegen krijg je de perfecte gelaatsverzorging!

Wilt u het resultaat van de behandeling behouden, dan raad ik u aan de thuisproducten aan te schaffen. De mooiste resultaten bereik je met een consequent gebruik van producten die in dezelfde lijn liggen van de behandeling. Uiteraard bespreken we samen welke producten het beste passen bij uw huid, uw gewoontes.

Logo Allesandro
Logo Mineralogie
Logo Phytomer
Logo Striplac