Make-up

Heeft u een feestje, gaat u trouwen, of is er een andere gelegenheid waarop u extra mooi voor de dag wil komen? Maak dan gerust een afspraak!

Samen bespreken we uw beste kenmerken, die we vervolgens accentueren. Daardoor zal u nog meer stralen, zowel vanbuiten door de make up als vanbinnen door uw verhoogde zelfvertrouwen. Welke leeftijd u ook heeft, zodra u mooi bent opgemaakt, straalt u zelfvertrouwen uit dat mensen aantrekt.

De make up wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd. Wilt u een extreme make up look of juist een zeer natuurlijke look? Uiteraard geef ik u graag professioneel advies om u te helpen bij uw keuze. U stapt bij schoonheidsinstituut ‘Het Kleine Genoegen’ buiten met een gezonde gloed en sprankelende ogen.

Schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen Dag Make-up

Dag Make-up

Een dag make-up is natuurlijk en maakt de huid egaler en aantrekkelijker….

Info Dag Make-up
Schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen Avond Make-up

Avond Make-up

Een avondmake-up mag wat meer uitgesproken zijn, maar evengoed gesofisticeerd. U heeft…

Info Avond Make-up
Schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Uw huwelijk is een dag om nooit te vergeten. Op dat moment…

Info Bruidsmake-up

Enkele Tips

Een goede voorbereiding

… is écht het halve werk. Voor een stralend gezicht op uw bruiloft, is het belangrijk om in de maanden vooraf al te beginnen met een goede verzorging van uw huid. Denk: gepaste dagcrème, scrubben, maskertjes, maar ook gezond eten en veel water.

Aarzel niet om enkele bezoekjes te brengen aan ‘Het Kleine Genoegen’ in de maanden voor uw trouwdag. Op die manier bent u zeker van die schitterende coup d’éclat op die heel bijzondere dag!

Ga voor nep

Niet gezegend met volumineuze wenkbrauwen en volle wimpers? Geen zorgen, de meeste Hollywood-schoonheden ook niet. Actrice Eva Longoria bijvoorbeeld maakt er geen geheim van. “Tijdens rode loper-events heb ik altijd nepwimpers op, die geven mijn look net dat beetje extra”, aldus Eva.

Bent u meer fan van een natuurlijke look, kan u ook uw wimpers en wenkbrauwen laten verven. Dan bent u ook zeker dat u de traantjes de vrije loop mag laten, uw mascara kan immers niet meer uitlopen!

Goed afgestemd

Een van de belangrijkste redenen waarom de (meeste) beroemdheden er altijd uitzien om door een ringetje te halen, is dat hun look perfect in balans is. Ze weten dat een mooie outfit alleen niet genoeg is; hun kapsel en make-up zijn er perfect op afgestemd.

Heeft u zelf een bepaalde stijl in gedachten? Laat deze dan zien aan mij (en uw kapper) en neem ook de foto’s van uw jurk mee om er een prachtig geheel van te maken.

Logo Allesandro
Logo Mineralogie
Logo Phytomer
Logo Striplac