Manicure

Droge handen? Ongelijke nagels? Zin in een verwenbeurt voor je handen? Hier kom je buiten met zachte en verzorgde handen!

Uw nagelriemen verzacht ik eerst met een nagelriemverweker. Dit vermijdt wondjes rond de nagelriem. Dan maak ik ze los en duw ik ze zachtjes naar achter. Uw nagels vijl ik in een mooie vorm. De dode huidcellen verwijder ik van de natuurlijke nagel. Loskomende velletjes rond de nagel en nagelriem haal ik weg. Vervolgens geniet u van een scrub om dode huidcellen te verwijderen en uw huid weer de zachte glans terug te geven. Daarna geniet u van de weldaad van een vochtregulerende lotion. Deze masseer ik kundig in. Een handmassage kan evenveel deugd doen als een hoofdmassage!

Vervolgens mag u genieten van een heerlijk warme paraffinepakking. Dit zorgt ervoor dat de producten diep inwerken, de warmte verzacht pijnlijke knokels. Uw handen voelen zacht aan en de fijne droogtelijntjes verdwijnen. Tenslotte lak ik uw nagels indien u dit wenst.

In ‘Het Kleine Genoegen’ werken we correct: u weet wat u mag verwachten van de behandeling en u komt nooit voor verrassingen te staan wanneer u afrekent. “Oh? Moest ik het lakken nog bijbetalen?”

Logo Allesandro
Logo Mineralogie
Logo Phytomer
Logo Striplac