Specifieke gelaatsverzorging

Deze gelaatsverzorging omvat

  • eerste reiniging
  • diepere reiniging
  • ofwel met de microdermabrasie (95 euro)
  • ontharing gelaat (wenkbrauwen en bovenlip)
  • of met gebruik van pionnière XMF (110 euro)
  • serum
  • masker
  • of met extra oogverzorging (85 euro)
  • dagcrème

Extra

Momenteel EXTRA inbegrepen: dag make up mineralogie ter waarde van 22 euro!

Deze make up verstopt de poriën niet, geeft extra hydratatie. Dus ideaal om aan te brengen na je professionele gelaatsverzorging.

 

SPECIFIEKE GELAATSVERZORGING MET EXTRA OOGVERZORGING

Perfect regard van Phytomer is een gladmakende oogverzorging. De rimpels verzachten, de oogopslag herleeft en u heeft weer die frisse blik. Donkere kringen en tekenen van vermoeidheid vervagen.

De werkzame ingrediënten: De zeevenkel olie stimuleert de celregeneratie en de collageenproductie. De delesseria sanguinea reactiveert de circulatie en draineert de oogcontouren. En uiteraard hebben we ook nog het steringrediënt oligomer dat de opperhuid verstevigt en cellulaire vermoeidheid voorkomt. Gedaan met die vermoeide uitdrukking!

U kan deze verzorging als aanvulling nemen bij uw gelaatsverzorging. Tijdens het masker krijgt u een extra oogmasker aangebracht. Of u kan deze behandeling ook apart boeken, bijvoorbeeld voor een feest, een fotosessie, een belangrijke meeting op het werk…

 

SPECIFIEKE GELAATSVERZORGING MET PIONNIÈRE XMF

Deze verzorging zorgt voor een tweede jeugd! Het is een revolutie in de verjongende cosmetica, dankzij het vernieuwend ingrediënt Extra Marine Filler. Dit ingrediënt maakt de rimpels onmiddellijk glad. Het verstevigt de huid en spant ze op. Je ziet een duidelijke lifting. Het extract van de Morio Orchidee is een anti-oxidant bescherming om de jeugdigheid van de huid te behouden. De Visible Marine Refiner verbetert de capaciteit van de huid om zicht te rehydrateren, het verfijnt de huidkorrel en vermindert de grofheid van de huid.

Momenteel EXTRA inbegrepen: dag make up mineralogie ter waarde van 22 euro! Deze make up verstopt de poriën niet, geeft extra hydratatie. Dus ideaal om aan te brengen na je professionele gelaatsverzorging.

 

SPECIFIEKE GELAATSVERZORGING MET MICRODERMABRASIE

Een gelaatsverzorging met microdermabrasie is ongelooflijk effectief!

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. De huid maakt meer collageen en elastine aan. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. Ook verminderen oppervlakkige onregelmatigheden merkbaar. Littekens, rimpels, pigmentvlekken en verwijde poriën vervagen.

Ik doe uiteraard een eerste en daarna een grondigere reiniging. Dan pas ik de microdermabrasie toe. Uw huid is zachter, strakker, gelijkmatiger.

Uiteraard krijgt u daarna het hydraterend masker, het hydraterend serum en de aangepaste dagcrème aangebracht.

De wevende alg zorgt voor diepe, snelle hydratatie in het hart van de huid. Doordat het water van de wevende alg is ingekapseld, wordt de verdeling en het transport naar de cellen verbeterd. De zeekraal olie verbetert de circulatie en de opslag van water in de opperhuid. Dat kan je huid wel gebruiken na een microdermabrasie-behandeling. De Pheohydrane herstructureert de hydrolipidenfim van je huid, zodat je huid weer beschermd is tegen alle invloeden van buitenaf.

Lees hier het artikel over microdermabrasie; noot: ik werk niet met zand maar met diamantschilfertjes.

Logo Allesandro
Logo Mineralogie
Logo Phytomer
Logo Striplac