Liefdadigheidsdiner schoonheidssalon Het Kleine Genoegen

Beste Bezoekers,

Welkom op mijn website en hartelijk dank voor uw interesse in het liefdadigheidsdiner van het schoonheidssalon Het Kleine Genoegen. Het wordt een bijzondere avond vol gezelligheid, liefde en steun. Ik ben Kristine, oprichter van Het Kleine Genoegen, en ik ben verheugd u uit te nodigen voor dit liefdadigheidsdiner met modeshow, kunstveiling en dansfeest, alles ten behoeve van de strijd tegen kanker.

Evenement Details:

  • Datum: 17 november 2023
  • Tijd: 17u30
  • Locatie: Feestzaal Ter Heyde te Gooik
  • Prijs: €135 per persoon (inclusief een hele avond eten en drinken)

receptie Ter Heyde in samenwerking met schoonheidssalon Het Kleine Genoegen

 

Deze avond is niet alleen een gelegenheid om samen te komen en te genieten van heerlijk eten, prachtige kunst en geweldige muziek, maar ook om een verschil te maken in het leven van degenen die getroffen zijn door deze ziekte.

 

 

 

Hoe ziet er deze avond uit?

schoonheidssalon Het Kleine Genoegen modeshow Via Sophia

Om 17u30 beginnen we stemmig met aperitief en hapjes, ondertussen stel ik je graag voor aan ons team en onze sponsors.

Rond 18u30 begeven we ons naar de tafel, waar we een heerlijk seizoensgebonden driegangenmenu geserveerd krijgen.

Ondertussen worden we verwend met een prachtige modeshow gepresenteerd door Via Sophia.

Na het eten begint de kunstveiling, waar onder andere de door GGart gepersonaliseerde sneakers, schilderijen van Jozef Vanderpoorten, houtkunstwerken van Robert Piccart en André Vergalle in the picture staan…

dansen tot in de vroege uurtjes met Het Kleine GenoegenAfsluiten doen we met een spetterend dansfeest, waar DJ Joeri Timmermans ons helemaal uit de bol zal laten gaan.

Hoe zijn we tot dit event gekomen?

Mijn persoonlijke betrokkenheid bij de 100KMrun van Kom op tegen Kanker is de drijvende kracht achter dit evenement. Het begon als een simpel verlangen om te helpen en groeide uit tot een inzet om hoop te brengen in het leven van degenen die dit het meest nodig hebben.

massage gelaat schoonheidssalon Het Kleine Genoegen

Als huidcoach (klik hier om een gratis huidanalyse te boeken) kan ik op kleine schaal verlichting brengen, maar ik vond het een druppel op een hete plaat. Door deel te nemen aan de 100KMrun, kan ik op grotere schaal impact hebben. Maar dit kan ik niet alleen. Samen met de andere 3 lopers van het team, én samen met u, kunnen we een wezenlijk verschil maken.

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je toch een bijdrage doen, dan kan je dat doen door het bedrag van €60 te storten op rekeningnummer BE35 7360 0726 2637 met vermelding cadeaubon kankerpatiënt. Op die manier zorg jij ervoor dat iemand een gratis behandeling krijgt in Het Kleine Genoegen…

Uw aanwezigheid zou niet alleen mij, maar ook deze belangrijke zaak ondersteunen. Samen kunnen we een positieve impact maken. Als u aanwezig wilt zijn, klik dan op deze LINK of laat het me dan alsjeblieft weten zodat we rekening kunnen houden met uw komst. Voor eventuele vragen, aarzel niet om contact op te nemen via info@hetkleinegenoegen.be.

 

Ik kijk er naar uit u daar te verwelkomen en deze speciale avond met u te delen. Dank u voor uw voortdurende steun; uw betrokkenheid wordt enorm gewaardeerd.

Met Vriendelijke Groeten,

Kristine
Huidcoach

Het Kleine Genoegen

Neerstraat 80, Appelterre

0472/472650

 

Logo Care
Logo Phytomer