Specifieke gelaatsverzorging

Deze gelaatsverzorging omvat

  • eerste reiniging
  • diepere reiniging
  • toepassing apparatuur geschikt voor jouw huid
  • massage
  • serum
  • masker
  • dagcrème
OOGVERZORGING kan steeds toegevoegd worden aan je gelaatsverzorging

De rimpels verzachten, de oogopslag herleeft en u heeft weer die frisse blik. Donkere kringen en tekenen van vermoeidheid vervagen.

Gedaan met die vermoeide uitdrukking!

SPECIFIEKE GELAATSVERZORGING MET MICRODERMABRASIE

Een gelaatsverzorging met microdermabrasie is ongelooflijk effectief!

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. De huid maakt meer collageen en elastine aan. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. Ook verminderen oppervlakkige onregelmatigheden merkbaar. Littekens, rimpels, pigmentvlekken en verwijde poriën vervagen.

Ik doe uiteraard een eerste en daarna een grondigere reiniging. Dan pas ik de microdermabrasie toe. Uw huid is zachter, strakker, gelijkmatiger.

Uiteraard krijgt u daarna het hydraterend masker, het hydraterend serum en de aangepaste dagcrème aangebracht.

De wevende alg zorgt voor diepe, snelle hydratatie in het hart van de huid. Doordat het water van de wevende alg is ingekapseld, wordt de verdeling en het transport naar de cellen verbeterd. De zeekraal olie verbetert de circulatie en de opslag van water in de opperhuid. Dat kan je huid wel gebruiken na een microdermabrasie-behandeling. De Pheohydrane herstructureert de hydrolipidenfim van je huid, zodat je huid weer beschermd is tegen alle invloeden van buitenaf.

Lees hier het artikel over microdermabrasie; noot: ik werk niet met zand maar met diamantschilfertjes.

Logo Care
Logo Phytomer