Liefdadigheidsdiner ten voordele van Kom op tegen Kanker

Beste Bezoekers en geïnteresseerden voor het liefdadigheidsdiner georganiseerd door het schoonheidssalon Het Kleine Genoegen te Ninove

Welkom op mijn website en hartelijk dank voor uw interesse in een bijzondere avond vol gezelligheid, liefde en steun. Ik ben Kristine, oprichter van Het Kleine Genoegen, en ik ben verheugd u uit te nodigen voor een liefdadigheidsdiner met modeshow, kunstveiling en dansfeest, alles ten behoeve van de strijd tegen kanker.

Evenement Details:

  • Datum: 17 november 2023
  • Tijd: 17u30 tot …
  • Locatie: Feestzaal Ter Heyde te Gooik
  • Prijs: €135 per persoon (inclusief een hele avond eten en drinken)

Deze avond is niet alleen een gelegenheid om samen te komen en te genieten van heerlijk eten, prachtige kunst en geweldige muziek, maar ook om een verschil te maken in het leven van degenen die getroffen zijn door deze ziekte.

Mijn persoonlijke betrokkenheid bij de 100KMrun van Kom op tegen Kanker is de drijvende kracht achter dit evenement. Het begon als een simpel verlangen om mijn klanten die getroffen werden door kanker te helpen en groeide uit tot een inzet om hoop te brengen in het leven van degenen die dit het meest nodig hebben.

Om meer verschil te kunnen maken als huidcoach, besloot ik deel te nemen aan de 100KMrun ten voordele van Kom op tegen Kanker. Om de nodige fondsen bijeen te krijgen, besloot ik een heerlijk gevulde avond te organiseren. Dat kan ik uiteraard niet alleen, en gelukkig waren er verschillende mede-ondernemers en kunstenaars die dit project mee ondersteunen: Via Sophia die de modeshow verzorgt, GGart die de sneakers zal personaliseren, het team van Ter Heyde die jullie in de watten zal leggen die avond, DJ Joeri Timmermans die ons zal helpen het heerlijke driegangenmenu te verteren met wat lichte beenbewegingen 🙂 … En dan hou ik nog enkele kunstenaars achter de hand voor de kunstveiling…

Uw aanwezigheid zou niet alleen mij, maar ook deze belangrijke zaak ondersteunen. Samen kunnen we een positieve impact maken. Als u aanwezig wilt zijn, laat het me dan alsjeblieft weten zodat we rekening kunnen houden met uw komst. Voor eventuele vragen, aarzel niet om contact op te nemen via info@hetkleinegenoegen.be.

Inschrijven voor het event kan via deze link

Ik kijk er naar uit u daar te verwelkomen en deze speciale avond met u te delen. Dank u voor uw voortdurende steun; uw betrokkenheid wordt enorm gewaardeerd.

Met Vriendelijke Groeten,

Kristine PiccartReceptie ten voordele van Kom op tegen Kanker in samenwerking met schoonheidssalon Het Kleine Genoegen

organisator van het liefdadigheidsdiner vanuit het schoonheidssalon te Ninove

feestzaal ter heyde in samenwerking met Het Kleine Genoegen voorbereiding kunstveiling met Het Kleine Genoegen schoonheidssalon kunst GGart en Het Kleine Genoegen schoonheidssalon masker aanbrengen schoonheidssalon aperitiefhapje Het Kleine Genoegendansen tot in de vroege uurtjes met Het Kleine Genoegen

Het Kleine Genoegen

Neerstraat 80

9400 Appelterre

0472/472650

Logo Care
Logo Phytomer